Livrăm GRATUIT peste tot în București pentru orice comandă!

Bine ai venit!

Plăcintărim din aluat proaspăt și umpluturi gustoase în fiecare zi, folosind doar ingrediente proaspete și naturale, de înaltă calitate, nu congelăm, nu adăugăm conservanți, vă oferim un gust de neuitat, ca la mama acasă.

Plăcinte sărate și dulci

Tortul Mamalina

hands-big

Despre noi

Bine ai venit la MAMALINA, universul plăcintelor si torturilor ca acasă ! Fiind 100 % naturale, produsele MAMALINA se topesc în gură lăsând un gust de fericire și împlinire. Plăcintărim din aluat proaspăt plămădit manual și umpluturi gustoase în fiecare zi, folosind ingrediente naturale; nu congelam, nu adăugăm conservanți, vă oferim un gust de neuitat, ca la mama acasă.

Plămădim aluatul, îl lăsăm la odihnit, apoi îl întindem până devine subțire ca o coală de hârtie, după care punem umplutura, răsucim, punem la copt și cele mai gustoase plăcinte sunt gata de savurat!
Plăcintărim cu multă dragoste fiindcă vrem să savurați fiecare bucățică de plăcintă!

Poftă mare!

LIVRARE - EVENIMENTE & SĂRBĂTORI

heading-below

Livram GRATUIT peste tot in Bucuresti pentru orice comanda! Comenzi pe telefon, Whatsapp si online cu livrare acasa sau la birou peste tot in Bucuresti sau cu ridicare de la laboratorul nostru din Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Electronicii nr 19.

Orar Livrări
Marți – Vineri: 12:00 – 18:00
Sâmbătă: 12:00 – 17:00
Duminică și Luni: Închis (nu se fac livrari)
Comenzile preluate dupa ora 16.00 vor fi livrate a doua zi, iar comenzile preluate Duminica si Luni vor fi livrate Marti.

© 2020 MAMALINA  – TOATE DREPTURILE REZERVATE

Click aici pentru COMENZI ONLINE RAPIDE
Comandă Rapidă
Close menu