Livrare GRATUITA la comenzi de peste 100 lei in Bucuresti si Ilfov. Comenzile preluate dupa ora 16.00 vor fi livrate a doua zi, iar comenzile preluate Luni vor fi livrate Marti.

  • 0Items - 0.00lei
    • Niciun produs in cos

LIVRARE PRIN CURIER PROPRIU

Livrarea rapida prin curier propriu, in sistem door-to-door este gratuita in limita a 100 Lei pentru municipiul București și Ilfov. Costul de transport pentru comenzile sub prețurile mai sus menționate sunt de 10 lei pentru comenzile cu livrare în București, respectiv Ilfov. Termenul estimativ de livrare este de maxim 3 ore (2 ore în București, respectiv 3 ore în Ilfov), de marți până sâmbătă, doar pentru municipiul București, respectiv județul Ilfov. Aceasta metoda de livrare este compatibila cu plata ramburs, precum si cu plata online cu cardul bancar prin intermediul Plati Online.

 

PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului „mamalina”. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Platile online efectuate cu cardul bancar nu sunt acceptate pentru a fi direct anulate. In vederea restituirii sumelor platite, se aplica prevederile politicii de retur si schimb.

Click aici pentru COMENZI ONLINE RAPIDE
Comandă Rapidă
Close menu