Livrăm GRATUIT peste tot în București pentru orice comandă!

  • 0Items - 0lei
    • Niciun produs in cos

LIVRARE PRIN CURIER PROPRIU

Livram GRATUIT peste tot in Bucuresti pentru orice comanda! Comenzi pe telefon, Whatsapp si online cu livrare acasa sau la birou peste tot in Bucuresti sau cu ridicare de la laboratorul nostru din Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Electronicii nr 19.
Comenzile preluate dupa ora 15.00 vor fi livrate a doua zi, iar comenzile preluate Duminica si Luni vor fi livrate Marti.
 

PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise de catre Visa, Classic si Electron, si de catre Mastercard, inclusiv Maestro daca au cod CVV2 sau CVC2. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului „mamalina”. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale. Siguranta datelor tale bancare este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza aceste date, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

Platile online efectuate cu cardul bancar nu sunt acceptate pentru a fi direct anulate. In vederea restituirii sumelor platite, se aplica prevederile politicii de retur si schimb.

Click aici pentru COMENZI ONLINE RAPIDE
Comandă Rapidă
Close menu